Adres:
Rector Poelsplein 2 - 6419 CZ Heerlen

Wij zijn op vakantie van
13 juli tot en met 4 augustus

Over mij

Gefascineerd door de vele mogelijkheden van medisch esthetische injectables behandelingen ben ik mij in 2018 gaan toeleggen op dit behandelspecialisme. Onvolkomenheden aan iemands uiterlijk, klachten die gepaard gaan met het verouderingsproces en pijn - en spanningsklachten van hoofd, nek en schouders kunnen op een niet-invasieve wijze behandeld worden met injectables. 

Mijn werk als anesthesioloog in een groot perifeer ziekenhuis combineer ik met mijn werk als esthetisch arts. Als anesthesioloog ben ik ook gewend om zeer nauwkeurig te werken. Mijn anatomische kennis en mijn ervaring op het gebied van de (echogeleide) injectietechnieken zorgen voor een veilige behandeling met het best mogelijke resultaat.  ​ Bij de Stichting Cosmetische Geneeskunde (SOCG) van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) heb ik diverse onderwijsmodules gevolgd. Daarnaast ben ik getraind aan the Medical and Aesthetic Training Academy (MATA) in Harley Street Londen, aan de Implacademy te Garderen en aan de UMA academy te Utrecht. Ik volg met regelmaat workshops en trainingen om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden. ​ Sinds 2019 ben ik aangesloten bij de NVCG, de enige door de overheid erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetisch artsen. Artsen die zijn aangesloten bij de NVCG werken volgens de huidige wetgeving en richtlijnen. Daardoor ben je als patiënt verzekerd van een kwalitatief hoogstaande en veilige behandeling.

​Ik hoop je binnenkort te mogen ontvangen bij Wat zie je er goed uit!

Tevreden patienten

  • Ik ben heel tevreden over de resultaten en de goede voorlichting! Ik ben paniekerig en pauline stelt me erg gerust! Dank daarvoor. Zeer zeker de moeite waard.

  • Ik ben heel tevreden over de behandeling, de arts legt alles goed uit en is kundig. Ik kan haar van harte aanbevelen!

  • Kundige arts die met subtiele behandelingen zorgt voor een frisse look op je gezicht. Tevens is haar salon goed bereikbaar per auto, parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt.

De behandelingen vinden plaats op afspraak.
Je maakt eenvoudig een afspraak online.
Contact opnemen bij voorkeur via e-mail en Whatsapp.

Contact

Rector Poelsplein 2 - Heerlen

06-57605079

BIG: 89064529701

KvK: 77617258

Behandelingen