Adres:
Rector Poelsplein 2 - 6419 CZ Heerlen

Wij zijn op vakantie van
13 juli tot en met 4 augustus

Huidverbeterende injectable "Profhilo"

Huidverjongende behandeling voor wie de stap naar een filler (nog) niet wil zetten


Als je last hebt van een verouderde en slappe huid met fijne lijntjes dan is de Profhilo® behandeling de oplossing voor jou. Deze revolutionaire behandeling zorgt namelijk in korte tijd voor een gezondere, stevigere en zachtere huid! Naarmate we ouder worden, neemt het van nature aanwezige hyaluronzuur in ons lichaam af. De huid ziet hierdoor droog uit en verliest zijn stevigheid en glans. Met een Profhilo® behandeling ga je deze veroudering tegen. De behandeling stimuleert namelijk de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt verstevigd. Dit wordt ‘bioremodeling’ genoemd. Profhilo® bestaat uit 100% hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, zonder chemische toevoegingen. Profhilo® is geen filler, het vult geen rimpels op en voegt ook geen volume toe aan het gezicht maar het stimuleert de huid. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glans terug. Bovendien wordt de vochtbalans in de huid hersteld. Doordat de huid zichzelf herstelt is er absoluut geen sprake van een onnatuurlijk resultaat. De Profhilo behandeling wordt veel toegepast bij mensen die de stap naar een filler (nog) niet willen zetten.

RRS eyes

Tegen donkere kringen, fijne lijntjes en vochtwallen onder de ogen RRS HA Eyes® is een injectievloeistof die vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen vermindert en de oogcontouren verbetert. De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die het lymfedrainage systeem activeren en hyaluronzuur. De actieve ingrediënten zijn onder meer antioxidanten, vitaminen en mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen voeden en een "whitening effect" hebben door pigmentvorming te onderdrukken waardoor de huid onder de ogen lichter wordt .


RRS HA Eyes® wordt in 4 tot 6 behandelingen met rustpauzes van 1 tot 2 weken gegeven. Oppervlakkige injecties worden aangebracht in de huid rond de ogen. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten, inclusief het vooraf verdoven van de huid met een lokaal aan te brengen crème. Na de behandeling zult u een lichte zwelling ervaren rondom de ogen. Dit zal de dag na de behandeling al een stuk minder zijn. Vanaf de tweede dag na de behandeling zal het effect van de lymfedrainage vaak al zichtbaar zijn. Ook bestaat er een risico op een blauw plekje op de plek van injecteren. Wat kan ik zelf doen voor een optimaal resultaat? Het resultaat wordt versterkt door het dagelijks thuisgebruik van Daily Care Eyes, een oogserum dat u 2 maal daags aanbrengt rondom de ogen.

De behandelingen vinden plaats op afspraak.
Je maakt eenvoudig een afspraak online.
Contact opnemen bij voorkeur via e-mail en Whatsapp.

Contact

Rector Poelsplein 2 - Heerlen

06-57605079

BIG: 89064529701

KvK: 77617258

Behandelingen